Welcome to my //Pretty Reflection blog ♥ Be nice here :) Dashboard | +Follow
Sparks Fly...
Assalamualaikum :-D
Thursday, December 8, 2011 • 12:29 PM • 0 comments

Kite sayang awak (!) Tapi betul ke kite sayang awak (?) Awak sayang kite ke (?) Kalau sayang , nape awak pegang tangan kite (?) Awak nak tengok rambut kite , nak hug kite , nak kite pakai seksi2 segala (?) Memang la awak tak kasi boy lain tengok kite pakai seksi -,-' Tapi awak (?) Tak halal lagi untuk kite kennn -.- Awak sayang kite ke kalau kite kasi semua tu kat awak (?) Swear kite sayang awak , Betul tak tipu ); Tapi sayang kalau bila dengan awak , kite lalai (!) Kite lupa kat Dia yang dah cipta kite . Yang kasi kite perasaan cinta kat awak . Kite lupa solat , saya lupa dosa -.- Kite lupa Tuhan (!) Takut laaa :/ Betul awak , Kite sayang awak . Tapi kite takut , Takut sangat nak sayang awak . Awak baik, selalu solat awal . Tapi nape bila dengan kite awak lupa solat (?) Masa keluar, kita lalu je depan masjid . Tak pernah stop -,-' Tapi kat tempat takde orang, kita stop . Awakfaham ken ape maksud kitaa ); Beratus duit awak habis untuk kite kenn (?) Kite hargai sangat ape yang dah awak buatt dekat kite :/ Kite tau awak sayang kite kenn (?) Tapi kenapa awak tak simpan duit tu dulu . Kot2 kite ada jodoh , boleh kita kahwen . Awak , Kite takut . Takut sangatttt . Takut bila ingat ape yang kita dah buat ); Kite nak awak jadi halal untuk kitee . Tapi tak boleh la sekarang , Macam mana awak nak tanggung kite . Kita blaja lagi kenn -,-' Kite nak hidup dengan awak (!) Kite nak awak jadi imam kite . Nak sangat share everything dengan awak . Kite nak jadi kekasih halal awak :D Tapi betul ke cara kite wak (?) Saya takut laaaa ); Awak , kite nak hidup dengan awak forever kat heaven (!) Tapi layak ke kita gi heaven kalau kita macam gini -.-' Macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi (?) Tak kisah laa kite dulu , awak dulu atau dua2 skali :/ Boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang (?) Kalau la Diaa tanya apa yang kite dah buat dengan awak , apa kite nak jawab nanti . Kite maluuuuuuuuuuu sangat kat Dia . Awak , sebenarnya kita dah fikir lama dah , Kite fikir pasal kita nanty , Betul kite sayang awak (!) Tapi, sampai bila kita nak macam gini (!) Awak , kite dah fikir lama daj :/ Lepas ni, kalau kite x mesej awak, x jumpa awak, x call awak, awak jangan salah faham tau . Kite buat camtu sebab kite sayang awak sangat2 . Awak , kite nak forever kat syurga dengan awak . Dulu kite sedih sebab kita jauh . Tapi skarang , kite bersyukur sangat , Tuhan sayang kita , Kalau dekat, awak boleh agak kan pe kita buat nanti (?) Kite tatau camne nak bagitau awak . Kite nak jaga hati awak , Tapi awak sedar tak sebenarnya kite dah kotorkan hati awak ); Kite suka goda awak dengan manja kite , dengan body kite ); Kite suka buat awak caer dgn kite . Jahatnya kite kenn (!) Awak , kite banyak buat dosa . Awak nak ke terima org macam kite jadi wife awak (?) Awak , kite nak bersihkan diri kite sebelum jadi yang halal buat awak (; Kite nak jadi the best wife (!) Baru laa awak tak pandang orang lain dah . Kite tanak susahkan awak dengan kite yang macam ni . Awak , kite nak jadi bidadari awak , Bukan kat dunia je tapi kat heaven jugak <3 Kite nak jadi bidadari awak yang setia . Awak , kite tahu kite tabaek . Banyak sangat kekurangan dan talayak nak tegur salah awak . Tapi kite sayang awak (!) Apa kita buat , bukan ada org tahu pun ); Sape lagi nak tegur awak kalau bukan kite -.-' Kite pun nak awak jadi suami yang boleh pimpin kite ke syurga . Tak nak ke (?) Takkan la awak sayang kite untuk happy2 kat dunia ni je -.- Awak tanak ke pilih kite jadi bidadari awak kat syurga nanti (?) Awak ,Tolong la . Kite tanak dah jumpa awak ); Mungkin kite lalai jugak nanti . Syaitan selalu ada dengan kite . Suka je dia kalau kite keluar dengan awak , goda awak ); Awak , Tolong la ingat kan kite jugak bila kite lupa . Tolong kayy ? Kite lemah sangat , kite nak jadi kuat (!) Kuat untuk awak (; Untuk hidup dgn awak . Kite sayang awak , Camne kalau tiba2 Dia panggil kita before kita ta sempat bertaubat . Takutnye saya -.- Awak xtakut ke (?) Camne kita nak pergi syurga (?) Camne kite nak jadi bidadari awak (?) Kite nak sangat cinta ni kerana Di (; Tapi dengan apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dalam cinta kita (?) Malu sangat kat Dia , Awak , Kite nak berubah (!) Untuk diri kite jugak , untuk parents kite (; Tapi, kalau kite berubah , awak still terima kite lagi kan (?) Kite nak berubah pun sebab nak jadi the best untuk awak (!) Untuk baby kita nanti . Nak jadi mom yang the best , Tinggi betul cita2 kite (?) Kite punns nak kita jadi pasangan yang educated (!) Nak sama2 berjaya . Tapi educated yang taat padaNya laaa . Mesti bahagia kan (!) Kita ingat Dia , Dia pun ingat kita , so, boleh la Dia jaga kita nanti . Awak , kalau la kite pergi dulu , kite nak tunggu awak kat syurga tau (; Awak doakan la kite biar boleh masok syurga <3
Kite nak jadi bidadari yang tunggu awak , n there , i'll be yours forever (!) Tapi , kalau awak pergi dulu , Iye kite sedih . Tapi kite pun akan doakan awak . Insyallah , Nanti awak tunggu la kite kat syurga k (!) Mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana . Tapi, simpan la 1 tempat untuk kite kay (?) Kite nak jadi bidadari awak (!) Awak, Maafkan kite kalau ape yang kite buat dan bagitau ni mengguris hati awak . Kite buat camni sebab kkite sayang awak ); Kite tatau camne nak bagitau awak (?) Sebab tu kite taip kt sini (!) Maaf sebab kite post kat sini , Bukan nak bukak keburukan sendiri :/ At least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sebagai panduan (; Ramai kat luar sana coupl dan buat macam2 (!) Kite takot nak post kat awak . Tapi kite harap awak tergerak hati nak baca ni kay . Awak , Dah nak subuh la . Kejap lagi mesti Dia panggil kite (; Ingat tau (!) KITE SAYANG AWAK ETERNALLY AND INFINITY . And kite tunggu awak jemput kite sebagai yg halal untuk awak nanty kay (;

CopyAndPaste

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, your short bio here. Change this to your own word for welcoming people.




Tagboard
Shout out loud !


Your cbox code goes here ;3

Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them